Animerad reklamfilm och företagsfilm

Behöver ni hjälp att ta fram innehåll till er digitala marknadsföring?

Vi på digitalbyrån Getonnet hjälper er skapa content som säljer och identifierar syftet med er närvaro på nätet.

Några av de fantastiska kunder vi arbetat med

Vi skapar bild, informationsfilm och text till er digitala marknadsföring

Getonnet är en digitalbyrå som andas digital marknadsföring och kreativitet. Vi hjälper er när ni ska skapa företagsfilm eller animerad reklamfilm som ökar försäljning och stärker er digitala närvaro. Vi fokuserar på att optimera er kommunikation och erbjuder koncept, strategi och produktion, så att ni kan fokusera på att utveckla er verksamhet.

Rörligt innehåll som engagerar

Fotografering och copywriting

fotografering-till-hemsida

Sociala medier

Vi skapar innehåll till era sociala kanaler, vare sig det är text, bilder eller film. Vi producerar innehåll åt våra kunder på Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat och LinkedIn. Målinriktad och kreativ marknadsföring i sociala medier som resulterar i konvertering av nya affärer, där man dessutom får mätbara resultat.

Kampanjer

En lyckad kampanj kräver noggrant förarbete. Vi hjälper er att hitta vad just er målgrupp blir engagerad av och skapar relevant content genomgående hela projektet. Vi dokumenterar mätningar och uppföljningar, vilket kommer bli ovärderlig information till framtida kampanjer där man faktiskt kan mäta resultat svart på vitt.

Instruktionsfilmer

Instruktionsfilmer kan göra underverk när du har en tjänst eller produkt som kan behövas förklaras på ett enkelt sätt. Ibland kan det vara svårt eller upprepande att sälja något med bara text eller ord, med en film fångar du din besökares uppmärksamhet. Perfekt när ni ska skapa en ny hemsida till ert företag.

Vad våra kunder säger

5/5
“Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Erica Ekelund

Associate Novax

5/5
“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Linnea Stenliden

Linköpings universitet

Vill ni prata om en idé med oss?

Getonnet hjälper dig att spara tid och pengar när du ska ta fram innehåll.

När du klickar på "Skicka" samtycker du till att Getonnet använder dina personuppgifter för att kontakta dig och hjälpa till med information. Läs vår integritetspolicy.