Innehåll, video & marknadsföring

Animerad reklamfilm och företagsfilm

Behöver ni hjälp att ta fram innehåll till er digitala marknadsföring?

Vi på digitalbyrån Getonnet hjälper er skapa content som säljer och identifierar syftet med er närvaro på nätet.

Vi skapar bild, informationsfilm och text till er digitala marknadsföring

Getonnet är en digitalbyrå som andas digital marknadsföring och kreativitet. Vi hjälper er när ni ska skapa företagsfilm eller animerad reklamfilm som ökar försäljning och stärker er digitala närvaro. Vi fokuserar på att optimera er kommunikation och erbjuder koncept, strategi och produktion, så att ni kan fokusera på att utveckla er verksamhet.

Animerad film

Rörligt innehåll som engagerar

Videoproduktioner fångar dina besökares eller följares uppmärksamhet som inte text och bilder kan. 

En animerad presentationsfilm är perfekt när ett företag vill presentera sin produkt eller tjänst, som samtidigt skapar förståelse. 

Innhehåll

Fotografering och copywriting

Vi har ett stort nätverk av fotografer och filmfotografer som vi arbetat med genom åren. Tillsammans har vi skapat framgångsrika produktioner till många olika branscher, kontakta oss så kan vi visa er tidigare projekt som skulle passa just ert företag.

Med vår alldeles egna copywriter in-house kan vi producera text när ni ska köpa hemsida till företaget eller texter för sociala medier med fokus på story telling och uppmaning till nya affärer. När vi tar fram texter till webbplatser skapar vi SEO-anpassatt innehåll med relevanta sökord i titlar och text, utifrån en genomförlig sökordsanalys från er bransch. 

Sociala medier

Vi skapar innehåll till era sociala kanaler, vare sig det är text, bilder eller film. Vi producerar innehåll åt våra kunder på Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat och LinkedIn. Målinriktad och kreativ marknadsföring i sociala medier som resulterar i konvertering av nya affärer, där man dessutom får mätbara resultat.

Kampanjer

En lyckad kampanj kräver noggrant förarbete. Vi hjälper er att hitta vad just er målgrupp blir engagerad av och skapar relevant content genomgående hela projektet. Vi dokumenterar mätningar och uppföljningar, vilket kommer bli ovärderlig information till framtida kampanjer där man faktiskt kan mäta resultat svart på vitt.

Instruktionsfilmer

Instruktionsfilmer kan göra underverk när du har en tjänst eller produkt som kan behövas förklaras på ett enkelt sätt. Ibland kan det vara svårt eller upprepande att sälja något med bara text eller ord, med en film fångar du din besökares uppmärksamhet. Perfekt när ni ska skapa en ny hemsida till ert företag.

Vad våra kunder säger

Kontakta oss

Vill ni prata om en idé med oss?

Skriv några rader och skicka till oss, eller slå en signal. Vi kollar vår mail hela tiden, till och med när vi är på middag.