Lönsam annonsering med Google Ads, Facebook & Instagram

Ta steget över till den moderna reklamvärlden, med mätbar marknadsföring som ger resultat.

Digital annonsering kostar inget i onödan, utan bara när den faktiskt visas. En stor fördel framför konventionella reklamkanaler såsom radio-, tv- och tryckt reklam.

Några av de fantastiska kunder vi arbetat med

Vi sätter upp och optimerar era kampanjer på Google Ads, Facebook och LinkedIn.

Idag kan de flesta starta en marknadsföringskampanj på en utvald plattform, men att faktiskt få den att konvertera är en svårare sak. Vi hjälper er med allt ifrån att definiera er målgrupp och ta fram tilltalande annonsmaterial till att optimera era landningssidor. Med mätbara resultat ser du att investeringen lönar sig.

Sökordsannonsering som ger resultat

Optimerade klick, optimala besök

Målgruppsanalys

Beroende på vald plattform genomför vi en målgrupp- eller sökordsanalys. Här undersöker vi bland annat vilken konkurrens som finns och hur vi bör utforma annonserna för att de ska sticka ut från mängden och dra till sig uppmärksamhet från dina potentiella kunder. Analysdelen är viktig för att kunna göra optimala annonser för din målgrupp.

Annonsproduktion

Vi tar fram material till dina annonser i form av text, bild eller video. Animerat material producerar vi in-house, för fotografering och videoinspelning använder vi oss av vårt breda nätverk av kvalitetssäkrade fotografer. Vi är med dig under hela vägen, från formulering av annonsidé till den färdiga produktionen. Vi har öga för god design och vet vad som konverterar bäst.

Landningssidor

Ofta är målet med en annons inköp av en specifik produkt eller att be om en kontaktförfrågan. För detta bygger vi specifika målobjekt, så kallade landningssidor. Landningssidans utseende och design är ytterst viktig för att nå en tillfredsställande konverteringsgrad. Snabba laddningstider och en smidig väg från första intryck till måluppfyllelse gör att du ökar din försäljning.

Varför väljer våra kunder Getonnet?

5/5
“Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Erica Ekelund

Associate Novax

5/5
“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Linnea Stenliden

Linköpings universitet

Resan till en annonskampanj börjar här!

Getonnet hjälper dig att spara tid och pengar när du ska starta med digital annonsering.

När du klickar på "Skicka" samtycker du till att Getonnet använder dina personuppgifter för att kontakta dig och hjälpa till med information. Läs vår integritetspolicy.