Digital annonsering

Lönsam annonsering med Google Ads, Facebook & Instagram

Ta steget över till den moderna reklamvärlden, med mätbar marknadsföring som ger resultat.

Digital annonsering kostar inget i onödan, utan bara när den faktiskt visas. En stor fördel framför konventionella reklamkanaler såsom radio-, tv- och tryckt reklam.

Vi sätter upp och optimerar era kampanjer på Google Ads, Facebook och LinkedIn.

Idag kan de flesta starta en marknadsföringskampanj på en utvald plattform, men att faktiskt få den att konvertera är en svårare sak. Vi hjälper er med allt ifrån att definiera er målgrupp och ta fram tilltalande annonsmaterial till att optimera era landningssidor. Med mätbara resultat ser du att investeringen lönar sig.

Sökordsannonsering

Sökordsannonsering som ger resultat

Med Googles egna annonseringsnätverk riktar du dina annonser mot en utvald målgrupp baserat på deras fysiska region och deras sökordsmönster. Med relevanta landningssidor blir kostnaden per klick lägre.

Här finns stora möjligheter att rikta annonsen mot exakt den målgrupp du är intresserad av att nå. Vi kan hjälpa er ta fram lämpligt annonsmaterial, uppsättning, övervakning och optimering av din annonsering.

Displayannonsering

Optimerade klick, optimala besök

Som en del i Facebooks annonseringsnätverk finns möjlighet att annonsera på instagram. Vi rekommenderar ofta instagram som ett komplement till Facebookannonseringen, då du kan nå samma personer på flera olika plattformar.

Facebooks duktiga storebror är ett perfekt ställe att synas på för dig som ägnar dig som riktar dig mot andra företag (B2B). Här är oftast en mer seriös framtoning av annonserna att rekommendera.

Målgruppsanalys

Beroende på vald plattform genomför vi en målgrupp- eller sökordsanalys. Här undersöker vi bland annat vilken konkurrens som finns och hur vi bör utforma annonserna för att de ska sticka ut från mängden och dra till sig uppmärksamhet från dina potentiella kunder. Analysdelen är viktig för att kunna göra optimala annonser för din målgrupp.

Annonsproduktion

Vi tar fram material till dina annonser i form av text, bild eller video. Animerat material producerar vi in-house, för fotografering och videoinspelning använder vi oss av vårt breda nätverk av kvalitetssäkrade fotografer. Vi är med dig under hela vägen, från formulering av annonsidé till den färdiga produktionen. Vi har öga för god design och vet vad som konverterar bäst.

Landningssidor

Ofta är målet med en annons inköp av en specifik produkt eller att be om en kontaktförfrågan. För detta bygger vi specifika målobjekt, så kallade landningssidor. Landningssidans utseende och design är ytterst viktig för att nå en tillfredsställande konverteringsgrad. Snabba laddningstider och en smidig väg från första intryck till måluppfyllelse gör att du ökar din försäljning.

Varför väljer våra kunder Getonnet?

5/5
5/5

Kontakta oss

Vill ni prata om en idé med oss?

Skriv några rader och skicka till oss, eller slå en signal. Vi kollar vår mail hela tiden, till och med när vi är på middag.