Om digitalbyrån Getonnet

Stora visioner – det har vi på Getonnet, och vi hoppas det syns på oss och i vårt arbete! Vi är en byrå som fokuserar på att ge varje kund en skräddarsydd lösning och gör det lilla extra för att resultatet ska bli så bra som möjligt. En byrå som inte räds att växa – så länge det sker i rätt takt och våra visioner inte går förlorade någonstans på vägen.

Om oss

Getonnet är en digitalbyrå med säte i både Sverige och Norge. 

Vi jobbar främst inom digital marknadsföring och webbproduktion, men vi håller även på med konventionell marknadsföring, som till exempel design och att ta fram grafiska profiler.

Vi har alla olika bakgrund, men förenas i vårt intresse kring marknadsföring, webbutveckling och affärsutveckling. Våra olikheter gör Getonnet till ett både specialiserat och mångfacetterat företag; därför är vi övertygade att vi kan hjälpa just er att ta få ökad omsättning med vår digitala marknadsföring.

Våra värderingar

På Getonnet strävar vi efter att:

Vårt mål är att verka uppsökande efter nya trender & tekniska framsteg, och använda dessa kunskaper i optimerande sammanhang.

Vår vision är att arbeta för teknisk utveckling och bli en ledande konsultfirma som arbetar för att optimera företags tillvaro på nätet.

Kontakta oss

Vill ni prata om en idé med oss?

Skriv några rader och skicka till oss, eller slå en signal. Vi kollar vår mail hela tiden, till och med när vi är på middag.