Behöver du hjälp med hemsidan?

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Känner du att ditt företag ligger efter lite med närvaron på internet och inte syns på samma sätt som du vill? Du kanske rent utav har försökt skapa en hemsida åt er själv, eller bett en bekant hjälpa dig, men ändå inte känt dig riktigt nöjd med resultatet? Då är det en bra idé att släppa prestigen och be om hjälp med hemsida.

Noggrannhet och kvalité

Att ta fram en bra webbplattform för ditt företag är ett projekt som kräver noggrannhet och kvalité i många olika moment. Att välja det bästa webbhotellet för just er firma, se till att sidan håller en god nivå säkerhetsmässigt och att bilder och ikoner anpassas för att hitta den perfekta balansen mellan kvalité och snabbhet i navigationen är saker som kan vara lätta att förbise för nybörjaren. Därför kan det vara skönt att ha någon att hålla i handen under utvecklingens gång, någon med erfarenheter från tidigare projekt och ett bra sinne för “Do’s and Dont’s” i produktionen av din nya sida.

Eftersom vi har arbetat med webbutveckling i WordPress i flera år har vi kunnat ta fram paket som inte bara gör att din sida ser bra ut vid lanseringen, utan bibehåller en hög kvalité år efter år. Vi erbjuder företag köpa en hemsida där vi inte bara står för produktionen, utan även hjälper dig med support, drift och säkerhet efter att sidan lanserats. Lite som att vi blir din egen webbavdelning – fast till en bråkdel av kostnaden.

hjälp med hemsida

..Behåll kontroll!

Självklart ska du fortfarande ha kontroll över din sida, och vi visar dig gärna hur du gör för att uppdatera och ändra texter. Med WordPress är det inte mycket svårare än att redigera ett word-dokument. Skulle du ändå göra så att sidan blir helt oigenkännlig är det bara att luta dig tillbaka, lyfta på luren och ringa oss eller skicka ett mail. Vi ser alltid till att ha backuper från din sida, och kan på så sätt alltid backa sidan till en återställningspunkt.

wordpress cms

Olika sidor - olika krav

Beroende på vad för typ av sida du letar efter finns det olika krav att tillgodose. En enklare “visitkortssida” är resurssnålare än en webbshop. Vill du starta en webbshop är det dock viktigt att erbjuder tillräckligt kraftfulla servrar för att din sida ska fungera snabbt och friktionsfritt. Vi kan hjälpa dig utvärdera vilken form av “host” som passar bäst för just ditt företag.

En personlig leverantör

Det finns mängder av olika aktörer att välja mellan, och vi vet att det kan kännas som en djungel. Vi är en av alla dem, och det vi fokuserar på för att göra våra kunder så nöjda som möjligt är:

  • Alltid erbjuda snygg och stilren design som sticker ut och inspirerar
  • Använda de bästa tekniska lösningarna för att sidan ska vara både säker och snabb att ladda.
  • Erbjuda personlig service med snabba svar på mail och telefon.
  • Inte bara leverera det överenskomna, utan även “det lilla extra”.

Vi försöker använda oss av ordet “kund” så lite som möjligt; samarbetspartner låter mycket mer passande tycker vi. Vi vill inte bara leverera en webbplats, utan även ge konkreta tips som kan hjälpa ert företag att utvecklas och nå er fulla potential. Man kan säga att vi blir er egen webbavdelning, till en bråkdel av kostnaden för en sådan.

Kontakta oss

Vill ni prata om en idé med oss?

Skriv några rader och skicka till oss, eller slå en signal. Vi kollar vår mail hela tiden, till och med när vi är på middag.

Självklart kontaktar vi dig!

Alla våra tjänster är skräddarsydda utifrån varje enskild kund. Hur når vi dig lättast?

Vi behandlar dina kontaktuppgifter enligt integritetspolicyn