Chat with us, powered by LiveChat

De Klomp

Traktens mat, världens öl

De Klomp kan vara Linköpings bästa restaurang. Vårt uppdrag var att ge dem Linköpings snyggaste restauranghemsida.

Vill du veta mer?hello@getonnet.se

hemsida till företag

Restaurangsida med meny och bokningssystem

De Klomp är en restaurang i centrala Linköping. De hade en befintlig hemsida som blivit lite omodern och inte mötte dagens krav på mobilanpassning och användarvänlighet. Vi gjorde en ny design åt dem som följde den känsla som förmedlas genom deras restaurang; hemtrevligt, varmt och mysigt. Förutom att presentera information om deras öppettider och menyer implementerade vi även möjlighet att kommunicera viktiga meddelande via popup, en engelsk spegelsite av sidan för utländska besökare, bordsbokning online och koppling till Google Analytics.

Kontakta oss

Axel

Axel Borgefalk

Projektledare

Färger

Startsida

“Getonnet är väldigt lyhörda för vårt behov och våra önskemål på en modern hemsida. Alltid snabb och personlig service vilket vi uppskattar.”
Victoria Kahnborg Edoff
VD De Klomp

Söker ni en digital samarbetspartner?

Axel

Axel Borgefalk

Projektledare

Söker ni en digital samarbetspartner?

Axel arbetar med projektledning, utveckling och drift på Getonnet. Han har lång erfarenhet inom konceptutveckling och har genomfört större kampanjer åt företag och andra organisationer. 

”Något av det jag värdesätter mest är den löpande kommunikationen under utvecklingsarbetet. Detta gör att kunden kan komma med input under arbetets gång vilket bidrar till ökad effektivitet och snabbare leveranser.”

Jag vill veta mer!

Vill ni ha ett kostnadsfritt förslag på ökad försäljning?

  • Svar inom 24 timmar
Vi behandlar dina kontaktuppgifter enligt integritetspolicyn