Chat with us, powered by LiveChat

Linköpings Universitet

Visualisera statistik och samband

VISE Statistics Explorer är ett program utvecklat av forskare på Linköpings Universitet och lärare vid Norrköpings Kommun.

Vill du veta mer?hello@getonnet.se

Vad vi levererat

Utbildningsplatform och instruktionsfilmer

Det används för att visualisera statistik och ge förståelse om olika utvecklingstrender och samband i världen. Linköpings Universitet kontaktade oss då de behövde hjälp med att ta fram utbildningsmaterial om programmet. Det handlade dels om filmer som förklarade vad programmet var till för, men även instruktionsfilmer (tutorials) för att nya användare enkelt ska kunna komma igång och använda det.

Kontakta oss

Axel

Axel Borgefalk

Projektledare

Färger

Startsida

“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”
Fil Dr. Linnea Stenliden
Linköpings universitet

Söker ni en digital samarbetspartner?

Axel

Axel Borgefalk

Projektledare

Söker ni en digital samarbetspartner?

Axel arbetar med projektledning, utveckling och drift på Getonnet. Han har lång erfarenhet inom konceptutveckling och har genomfört större kampanjer åt företag och andra organisationer. 

”Något av det jag värdesätter mest är den löpande kommunikationen under utvecklingsarbetet. Detta gör att kunden kan komma med input under arbetets gång vilket bidrar till ökad effektivitet och snabbare leveranser.”

Jag vill veta mer!

Vill ni ha ett kostnadsfritt förslag på ökad försäljning?

  • Svar inom 24 timmar
Vi behandlar dina kontaktuppgifter enligt integritetspolicyn