Skräddarsydda & smarta offertformulär till ditt företag

Säljer ert företag tjänster eller produkter där varje enskild förfrågan är unik? Vi utvecklar smarta tjänster för dig som hjälper dig samla in information om dina kunders unika krav.

Undersökningar har visat att interaktiva formulär gör kunder mer benägna att skicka in förfrågningar. Detta kan optimeras ännu mer med hjälp av snygg design, skräddarsydda ikoner och bilder. Genom visuell stimulans blir kunden mer mottaglig och nyfiken på ditt erbjudande.

Kunden blir också mer benägen att dela sin information med dig, när denne har gjort ansträngningen att fylla i formuläret. Därför kan det vara smart att vänta med att presentera uppgiften om pris tills dess att kunden har skickat in sina kontaktuppgifter.
Website Layout 1

När detta är gjort kan priset presenteras antingen direkt på sidan, eller genom ett mailutskick.

Website Layout 2

Så hur går det då till?

Jo, processen är enkel. Du berättar först för oss vilka faktorer som påverkar priset på din produkt eller tjänst.

Därefter skissar vi upp ett förslag på en formulärstruktur. Oftast finns från början ett grundpris på tjänsten eller produkten, sedan tillkommer olika kostnader för olika alternativ.

Website Layout 3
Exempel på vanliga saker som påverkar priset på en tjänst kan vara framkörningsavgift, ob-ersättning, jour, materialkostnader och risktillägg. För produkter kan priset påverkas av storlek / dimensioner, specialfärg, extrautrustning, ingravering och fraktalternativ.
Vi kan anpassa våra formulär efter alla dina krav.

När du har fått informationen från kunden kan du välja att erbjuda ett fast pris direkt på din hemsida, visa ett ”från-pris”, eller be kunden skicka in sina uppgifter till dig för att sedan tillhandahålla ett exakt pris.

Website Layout 4

Vad krävs av mig som kund för att kunna använda ett formulär?

En hemsida en är alltid en viktig del i marknadsföringen av ditt företag. Vill du ha ett skräddarsytt formulär är det till och med ett krav. Har du ingen hemsida idag så kan vi hjälpa dig ta fram en. Du kan läsa mer om vårt erbjudande för hemsidor här.

Har du redan en hemsida idag?

Inga problem!

Då kan vi lägga in formuläret direkt på din sida. Vi rekommenderar av en rad olika anledningar våra kunder WordPress som CMS (Content Management System) för sina sidor. Har du inte det är det inga problem, vi kan installera det på en underdomän till din hemsida, t.ex. www.minhemsida.se/formular.

Behöver du ett offertformulär till ditt företag?
Har du ett uppdrag eller en fråga? Vi svarar så fort som möjligt.