Om Getonnet

Att arbeta med Getonnet ska vara enkelt.

Stora visioner – det har vi på Getonnet, och vi hoppas det syns på oss och i vårt arbete! Vi är en byrå som fokuserar på att ge varje kund en skräddarsydd lösning och gör det lilla extra för att resultatet ska bli så bra som möjligt. En byrå som inte räds att växa – så länge det sker i rätt takt och våra visioner inte går förlorade någonstans på vägen.

Om digitalbyrån Getonnet

Getonnet är en digitalbyrå med säte i både Sverige och Norge.

Vi jobbar främst inom digital marknadsföring och webbproduktion, men vi håller även på med konventionell marknadsföring, som till exempel design och att ta fram grafiska profiler.

Vi har alla olika bakgrund, men förenas i vårt intresse kring marknadsföringwebbutveckling och affärsutveckling. Våra olikheter gör Getonnet till ett både specialiserat och mångfacetterat företag; därför är vi övertygade att vi kan hjälpa just er att ta få ökad omsättning med vår digitala marknadsföring.

5/5
5/5

Våra värderingar

På Getonnet strävar vi efter att:

Vår process

Det kan vara svårt att veta vad för funktioner och innehåll som behövs när man går i planerna att köpa hemsida. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er ta fram en specifikation på vad ni egentligen behöver, så att onödiga delar kan skalas bort. Resultatet blir en egen hemsida som är skräddarsydd efter dina behov. Efter lansering erbjuder vi även fortsatt utveckling, drift och support, så att ni kan göra det ni är bäst på.

1
Steg 1

Intervju & analys

För att få en överblick över er verksamhet genomför vi alltid en intervju med våra kunder. Därefter analyserar vi det enskilda caset och gör en projektplanering.

Steg 1
2
Steg 2

Sidstruktur och strategi

När vi fått en bra överblick av projektet sätter vi ihop en sidstruktur. Här presenterar vi även sidornas syfte och vad deras strategiska funktion är.

Steg 2
3
Steg 3

Innehåll

När sidstrukturen och strategin är på plats ser vi till att vi har tillgång till det innehåll som behövs. Har du valt att få hjälp med innehållet påbörjar vi produktionen av detta.

Steg 3
4
Steg 4

Webbdesign och utveckling

Vi påbörjar nu produktionen av din hemsida. För att du ska kunna följa arbetet får du en hemlig länk till en utvecklingssida.

Steg 4
5
Steg 5

Sluttestning

När vi färdigställt produktionen testar vi sidan för att se att allt fungerar som det ska. Vi provar bland annat sidan på olika enheter (mobil, surfplatta och dator) samt gör hastighetstester.

Steg 5
6
Steg 6

Drift och förvaltning

För att kunna ge en perfekt driftupplevelse rekommenderar vi att låta oss sköta drift, hosting och support för sidan. Vill du har du dock självklart möjlighet att förvalta sidan på egen hand.

Steg 6
7
Steg 7

Optimering och drift

Beroende på val av driftlösning så kan vi efter lansering fortsätta utveckla, optimera sidan. Vi studerar då besökarnas användarmönster för att förbättra deras upplevelse och arbetar med ads och sökmotoroptimering (SEO) för att driva trafik till er nya hemsida.

Steg 7

Några av våra kunder vi hjälpt med digital marknadsföring

Några av våra tidigare arbeten

Mobil-app
Getonnet utvecklade en app för Culturlink för sina kunder på resor. Så de sparar tid och pengar i sitt arbete.
Browser Extension Hemsida UI Design UX Design
Getonnet har utvecklat den grafiska profilen och plattformen åt Tixio med tusentals användare.
Webbshop
För att hålla jämna steg med en marknad som ständigt utvecklas, särskilt online, beslutade Lindholm AS att han skulle starta en helt ny onlinebutik.
Hemsida
Vårt uppdrag åt investeringsbolaget Novax AB var att utveckla en ny webbsida med uppdaterade texter, bilder och design.
Webbshop
Safestep ville modernisera sin närvaro på nätet. Detta genom en uppdaterad design och utökad funktionalitet på webbplatsen.
Hemsida
De Klomp – en av Linköpings bästa restauranger. Vårt uppdrag var enkelt – att ge dem Linköpings snyggaste restauranghemsida.
Hemsida
VISE Statistics Explorer är ett program utvecklat av forskare på LiU och lärare vid Norrköpings Kommun.
Webbshop
TK Trailer ville ha en nystart för deras reservdelsförsäljning – vi uppdaterade deras webb och gav dem ett tydligare designspråk.
Hemsida
Keeplastics hemsida återspeglade inte deras professionalism inom sin bransch – vi hjälpte dem ta fram en modern webbprofil.