Att arbeta med Getonnet ska vara enkelt.

Stora visioner – det har vi på Getonnet, och vi hoppas det syns på oss och i vårt arbete! Vi är en byrå som fokuserar på att ge varje kund en skräddarsydd lösning och gör det lilla extra för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

En byrå som inte räds att växa – så länge det sker i rätt takt och våra visioner inte går förlorade någonstans på vägen.

Några av de fantastiska kunder vi arbetat med

Om digitalbyrån Getonnet

Våra värderingar

Vår process

Det kan vara svårt att veta vad för funktioner och innehåll som behövs när man går i planerna att köpa hemsida. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er ta fram en specifikation på vad ni egentligen behöver, så att onödiga delar kan skalas bort. Resultatet blir en egen hemsida som är skräddarsydd efter dina behov. Efter lansering erbjuder vi även fortsatt utveckling, drift och support, så att ni kan göra det ni är bäst på.

Steg 1

Intervju & analys

För att få en överblick över er verksamhet genomför vi alltid en intervju med våra kunder. Därefter analyserar vi det enskilda caset och gör en projektplanering.

Steg 2

Sidstruktur och strategi

När vi fått en bra överblick av projektet sätter vi ihop en sidstruktur. Här presenterar vi även sidornas syfte och vad deras strategiska funktion är.

Steg 3

Innehåll

När sidstrukturen och strategin är på plats ser vi till att vi har tillgång till det innehåll som behövs. Har du valt att få hjälp med innehållet påbörjar vi produktionen av detta.

Steg 4

Webbdesign och utveckling

Vi påbörjar nu produktionen av din hemsida. För att du ska kunna följa arbetet får du en hemlig länk till en utvecklingssida.

Steg 5

Sluttestning

När vi färdigställt produktionen testar vi sidan för att se att allt fungerar som det ska. Vi provar bland annat sidan på olika enheter (mobil, surfplatta och dator) samt gör hastighetstester.

Steg 6

Drift och förvaltning

För att kunna ge en perfekt driftupplevelse rekommenderar vi att låta oss sköta drift, hosting och support för sidan. Vill du har du dock självklart möjlighet att förvalta sidan på egen hand.

Steg 7

Optimering och drift

Beroende på val av driftlösning så kan vi efter lansering fortsätta utveckla, optimera sidan. Vi studerar då besökarnas användarmönster för att förbättra deras upplevelse och arbetar med ads och sökmotoroptimering (SEO) för att driva trafik till er nya hemsida.

Vad våra kunder säger

5/5
“Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Erica Ekelund

Associate Novax

5/5
“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Linnea Stenliden

Linköpings universitet

Några av våra utvalda kundcase