Just nu!

Få en gratis heltäckande rapport för din hemsida

Genom att generera en rapport accepterar du vår integritetspolicy. För att kunna ge mer information om din rapport behöver vi kunna kontakta dig.

Vilka är fördelarna med att göra en webbplatsrapport?

Ta reda på hur snabbt din webbplats laddar och få rekommendationer för att optimera hastigheten och förbättra användarupplevelsen.

Få en detaljerad rapport om din webbplats sökmotoroptimering och förslag på hur du kan förbättra din synlighet och öka din trafik från sökmotorer.

Upptäck hur din webbplats presterar på sociala medier och få tips på hur du kan använda betald marknadsföring på Google Ads eller sociala medier-annonsering på Facebook och Instagram för att öka din synlighet och trafik.

Varför är det viktigt att ta reda på hur bra din webbplats är optimerad?

För att göra det enkelt för dina kunder att hitta dig.

Gör bättre än konkurrenterna

Genom att regelbundet analysera och optimera din webbplats kan du se till att den presterar bättre än dina konkurrenters webbplatser när det gäller sökmotorrankning och användarupplevelse.

Öka trafiken och konverteringar

En väl optimerad webbplats kan generera mer trafik och öka konverteringar, vilket kan leda till ökad försäljning och lönsamhet för ditt företag.

Förbättra kundupplevelsen

En optimerad webbplats med snabb laddningstid, lättanvänd navigation och relevant innehåll kan förbättra kundupplevelsen och bygga varumärkeslojalitet hos besökarna på din webbplats.

Rapporten ger dig insikt i hur bra din webbplats presterar på mobiltelefoner och surfplattor, vilket kan hjälpa dig att identifiera områden där det behövs förbättringar.

En studie från Google visar att 61% av besökare sannolikt inte återvänder till en mobilwebbplats som de hade svårt att navigera, medan 40% skulle besöka en konkurrents webbplats istället.

5/5
“Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Erica Ekelund

Associate Novax

5/5
“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Linnea Stenliden

Linköpings universitet