Skapa hemsida, er egen hemsida!

Skapa hemsida till ditt företag som förklarar er affärsidé och etablerar er på internet

Vi vet vad som krävs för att kunna förse er med det där lilla extra när ni vill skapa en hemsida till ert företag. Vår rutin tillåter oss att ha lägre pris än andra aktörer på marknaden. Vi erbjuder drift och support av er nya hemsida så ni kan lägga er tid på saker som är viktigare för att utveckla er verksamhet.

Kontakta ossKom igång
webbyrå wordpress

Vi skapar er hemsida efter era önskemål

Era preferenser + vår erfarenhet = fantastisk webbplats!

https://getonnet.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_display.svg

Din hemsida

Din hemsida är unik! Vi designar och bygger din nya webbplats efter dina önskemål.

https://getonnet.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_tablet_heart.svg

Mobilanpassad

Våra hemsidor har alltid responsiv design för att passa på alla mobila enheter!

https://getonnet.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_pencil_ruler.svg

Enkel att redigera

Du kan enkelt uppdatera, ändra & publicera nytt innehåll, var du än befinner dig!

https://getonnet.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_message_happy.svg

Support

När du behöver hjälp är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort!

Egen hemsida - ert skyltfönster på nätet

Getonnet är en webbyrå som har rutinen och kunskapen som krävs för att leverera hemsidor som fungerar lika bra på alla olika typer av enheter, så att dina besökare uppfattar dig som seriös och tar till sig innehållet på din sida. Allt du behöver göra är att lägga in den text du vill ha på sidan i vår mall när du beställer, så ser vi till att den presenteras på snyggaste möjliga sätt! Vill du att hemsidan även ska finnas tillgänglig på engelska? Inga problem, vi översätter den åt dig!

JAG VILL VETA MER!

Tidigare hemsidor

Ett urval av våra kunder i olika branscher

Novax

Investeringsbolag

Vårt uppdrag åt investeringsbolaget Novax AB var att utveckla en ny webbsida med uppdaterade texter, bilder och design. Förutom ett rent grafiskt lyft gavs sidan en rad olika tekniska förbättringar, bland annat en engelsk språkversion och sökmotoroptimering. Mer björk, mindre ek var värdeord som kom fram under uppstartsmöte, och låg bakom den grafiska profil som kom att utgöra grunden till den nya webbsidan. Sidan riktar sig främst mot entreprenörer och växande företag som letar efter investeringar. Novax är Axel Johnsons investeringsbolag med mål att långsiktigt skapa lönsamhet och värde.

www.novax.se

Linköpings Universitet

Utbildning

VISE är ett forskningsprojekt som drivs av forskare vid Linköpings Universitet och NCVA, Nationellt Center för Geovisual Analytics. Vi tog fram deras nya webbplats, som fungerar som både informationssida om projektet och utbildningsplattform. Sidan används för att publicera interaktiva visuella berättelser baserade på statistik om vår omvärld, så kallade Vislets. Vårt arbete inkluderade att göra design och lösa funktionalitet kring publicering av de tidigare nämnda Visletsen. Vi hjälpte även VISE att ta fram utbildningsfilmer för att förklara hur deras program fungerar och introduktionsfilmer som förklarar dess syfte.

www.vise.academy

Utleiemegler 2

Fastigheter

Utleiemegler 2 förmedlar hyresfastigheter i Telemark, Vestfold och Aust-Agder. Deras mål är att bli den mest tillgängliga hyresmäklaren i Norge. Så att alla kan få ett schysst hyresupplevelse. De anpassar affären efter dina behov och erbjuder allt från uthyrning av lägenheter och lägenheter, till drift och förvaltning av stora byggnader. Getonnet har arbetat med utvecklingen av webbplatsen, logotyp, Google AdWords kampanjer, Facebook-annonser samt sociala medier strategi för företaget. Ta gärna en titt på deras priskalkulator vi utvecklade åt hemsidan!

www.utleiemegler2.no

De Klomp

Restaurang

De Klomp är en restaurang i centrala Linköping. De hade en befintlig hemsida som blivit lite omodern och inte mötte dagens krav på mobilanpassning och användarvänlighet. Vi gjorde en ny design åt dem som följde den känsla som förmedlas genom deras restaurang; hemtrevligt, varmt och mysigt. Förutom att presentera information om deras öppettider och menyer implementerade vi även möjlighet att kommunicera viktiga meddelande via popup, en engelsk spegelsite av sidan för utländska besökare, bordsbokning online och koppling till Google Analytics.

www.deklomp.se

Tixo.io

Applikation

Tixo.io levererar organisations och effektivitetsverktyg, som gör det enkelt för de anställda att navigera och städa upp den information i de verktyg de använder varje dag i sitt dagliga arbete. Detta görs genom att inrätta anpassade instrumentpaneler som visuellt och snyggt kategoriserar länkar till den information som de anställda använder mest.

Vi har tagit fram en webbplats, UI / UX, grafisk profil samt utveckling av Applikationen.

www.tixo.io

Soly Group

Koncern

SOLY GROUP är ett norskt investeringsbolag inriktat främst inriktat på fastighetsaffärer, men också med bolag inom fastighetsunderhåll, till exempel inom VVS. Förutom den nya webbsidan har vi även försett företaget med grafisk profil och designtjänster till visitkort och finansiella rapporter.

www.soly.no

Backupfabrikken

IT-tjänst

Backufabrikken är en IT-tjänst som erbjuder backuplösningar för filer och databaser. Vi hjälpte dem att ta fram en snygg, lättnavigerad hemsida med tydlig grafisk profil och skräddarsydda ikoner. Det är en responsiv hemsida som fungerar lika bra på mobiltelefoner och surfplattor som på stationära och bärbara datorer.

www.backupfabrikken.no

Lannagaarden

Webbshop

Lannagaarden är en webbshop som säljer inredningsdetaljer i Shabby Chic-stil. Layout och design på den gamla siten gjorde inte produkterna rättvisa, därför var tog vi fram en ny grafisk profil med nya färger och snyggare designelement. Webbshopen sköts enkelt via Woocommerce, och erbjuder enkel hantering av allt ifrån ordrar till lagersaldo.

www.lannagaarden.no

Några av våra klienter

Vi sköter allt till ett fast pris

Vi blir ditt företags egna webbavdelning till en bråkdel av kostnaden för en anställd IT-resurs!

Hosting, SSL, säkerhetsuppdateringar och design. Alla är de kritiska element för att bygga och driva en bra hemsida. Men det kan vara svårt och omständigt att sätta sig in i detta för en lekman, därför har vi tagit fram färdiga paket som vi kan erbjuda till dig och din verksamhet. Vi ser till att din hemsida alltid är up-to-date och har en design som kittlar ögat. Du själv kan istället ägna dig åt det du gör bäst – att utveckla och driva ditt företag!

Vår process

1. Uppstartsmöte

Vi går igenom vad målet med er nya webbplats är. Behöver ni hjälp att definiera era önskemål, eller vet ni redan om vilka de är men inte riktigt hur ni ska nå den? Tillsammans med er tar vi fram en plan för vilka åtgärder som ska genomföras och bestämmer en tidsplan för när projektet ska äga rum.

2. Kreation

Här äger den större parten av det praktiska arbetet rum. Vi går in i vårt patenterade ”hard work mode” och arbetar effektivt och kvalitativt med att färdigställa produktionen. Vi kommunicerar löpande vad vi gör, så att ni kan komma med önskemål och ändringar under arbetets gång.

3. Utveckling

Här går vi in på den tekniska biten och färdigställer eventuellt funktioner, och att hemsidan är användarvänlig samt ser snygg ut på både dator och mobila enheter.

4. Launch

Vi stämmer av de sista detaljerna med er innan vi publicerar webbplatsen, sedan är det dags för det roliga. Hemsidan eller kampanjen går ut i etern. Vi hjälper er att välja ut ett bra tillfälle, samt vid behov göra ett förarbete kopplat till Launchen så att hemsidan ger så stort genomslag som möjligt.

5. Support

Nu när din nya hemsida är ute på “world wide web” är det skönt att ha någon som tar hand om hosting och drift. Kontakta oss så berättar vi mer om våra supporttjänster!

Omdömen

Vad våra kunder tycker

Kristina PerssonGrundare, Swedish for Professionals

“Teamet har vart mycket hjälpfulla och hjälpt oss skapa och lansera vår nya hemsida. Vi och våra kunder är nöjda med slutprodukten. Vi uppskattar verkligen teamets tekniska expertis, derras kreativa idéer, snabba support och implementering. De var alltid tillgängliga och ansträngde sig det alltid för att svara på våra frågor. Allt som allt, vårt samarbete var utmärkt och vi uppskattade verkligen att arbeta med dem.”

Erica Sandelin EkelundAssociate Novax

“En konkurrenskraftig byrå som arbetade strukturerat och kommunikativt under hela arbetsprocessen och såg till att arbetet aldrig stannade av. Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Linnea StenlidenLinköpings universitet (LiU)

“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Viktor BlückertFörenade Festerier

“Getonnet är ett mycket kompetent och arbetskraftigt team, vars arbete har överstigit våra förväntningar. Genom snabb feedback, återkommande projektuppdateringar och ständig plats för utveckling har de färdigställt en mycket innovativ och bra slutprodukt till oss. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade Getonnet för att bygga om vår hemsida!”

Emelie BjurlingFounder Lannagaarden

“Getonnet hjälpte Lannagaarden att få en mer konkurrenskraftig, snygg och seriös profil. Utvecklingsarbetet gick både snabbt och smidigt, och de har vart lyhörda för mina önskemål. Leveranser och ordrar hanterar jag enkelt i Woocommerce, med ett gränsnitt som är tydligt och lätt att lära sig.”

Mikael JohanssonCarlsberg Group

“Vi är mycket nöjda med filmerna. De fångade verkligen känslan för varumärket Pepsi Max och Bråvallas härliga atmosfär på ett utmärkt sätt.”

Victoria Kahnborg EdoffVD De Klomp

“Getonnet är väldigt lyhörda för vårt behov och våra önskemål på en modern hemsida. Alltid snabb och personlig service vilket vi uppskattar.”

Ta första steget till en ny hemsida!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. Vi erbjuder alltid fri konsultation!
Fyll i formuläret här över, ring eller mejla så berättar vi mer!

073 09 230 86
hello@getonnet.se

Fyll i formuläret, ring eller mejla

073 09 230 86 • hello@getonnet.se