Integritetspolicy

1. Inledning

Vi hanterar dina personuppgifter med stor säkerhet och i enlighet med rådande lagstiftning från den 25e maj 2018. I denna policy beskriver vi hur vi samlar in personuppgifter, dina rättigheter och hur du kan kontakta oss gällande våra policys.

Getonnet Sweden AB (nedan kallad ”Getonnet”) är måna om er integritet och vill se till att dina/era personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt och i enlighet med tillämplig dataskyddslagstiftning. Godkännande av denna integritetspolicy (”Integritetspolicyn”) är en samtyckeshandling och innebär att du godkänner Getonnets behandling av dina personuppgifter.

2. Om personuppgifter och vår hantering

Genom att godkänna denna Integritetspolicy samtycker du till att Getonnet behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy.

En personuppgift är den information som kan kopplas till en identifierbar fysisk person. Här innefattas exempelvis namn, IP-adresser och kontaktuppgifter.

Behandling av personuppgifter innefattar det som händer med personuppgifterna. Exempelvis insamling, organisering, justeringar samt borttagning av informationen. Både från system och fysisk person.

2.1 Kontakt- och offertförfrågan

Getonnet behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att utföra de tjänster Getonnet erbjuder våra kunder och samarbetspartners. Vi använder oss även av personuppgifter för att kunna kontakta de personer som tagit en första kontakt med Getonnet.

2.2 Vi samlar in och hanterar följande personuppgifter vid förfrågningar

Vid kontakt- och offertförfrågan lagrar vi namn, e-post, telefonnummer, företagsnamn, hemsida, vilka tjänster ni söker hos oss samt ett valfritt meddelande.

Vi behandlar dessa personuppgifterna för att kunna kontakta er och skicka erbjudanden. Dessa personuppgifter använder vi för att tillgodose både vårt och ert intresse för att behandla intresseförfrågan. 

2.3 Befintliga kunder

Som befintlig kund lagrar vi den informationen vi fått vid kontaktförfrågan. Vi lagrar också den informationen ni uppger till oss under samarbetets gång för att kunna erbjuda bästa möjliga service.

Dina personuppgifter lagras så länge våra tjänster används och så länge det finns en rättslig skyldighet att behålla informationen. Till exempel Bokföringslagen där vi har en rättslig skyldighet att behålla informationen minst sju år.

3. Cookies och analystjänster

Du kan läsa mer ingående om de cookies vi använder längre ner på denna sida. De olika typer av cookies vi använder är följande:

  • Nödvändiga cookies (Cookies som krävs för att sajten ska fungera men som inte används för att identifiera en person.)
  • Cookies för statistik och marknadsföring

3.1 Cookies

Getonnet använder cookies på vår webbsida. En cookie är en liten textfil som webbplatsen skickar till och lagrar på din dator eller annan enhet som används för att komma åt webbplatsen. Vi använder cookies för att optimera din upplevelse på vår webbsida. Informationen som erhålls via cookies kan även användas för marknadsföring och kommunikation.

Genom att surfa på våra webbsidor accepterar du vår användning av cookies. Du kan dock rensa cookies från dina webbläsarinställningar efter ditt besök på vår webbsida eller, om du vill, inaktivera dem helt och hållet.

Observera dock att cookies aktiverar vissa funktioner på våra webbsidor och således kan Getonnet inte garantera att alla funktioner på våra webbplatser fungerar som avsett om cookies inte är aktiverat.

3.2 Analystjänster

På våra webbsidor använder vi analystjänster som tillhandahålls av tredje part. Dessa analystjänster samlar in bland annat din IP-adress och information om användningen och trafiken till vår webbplats för att hjälpa oss att utveckla och anpassa våra produkter och tjänster bättre.

3.3 Länkar till tredje part

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Ex. Google, YouTube, Facebook, Instagram. Om du klickar på en tredjepartslänk kommer du att styras till den tredje partens webbplats. Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehållet, sekretess- eller integritetspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser eller tjänster.

4. Kontaktuppgifter

Offertförfrågan

Alla våra tjänster är skräddarsydda utifrån varje enskild kund.

  • Offert inom 24 timmar
Vi behandlar dina kontaktuppgifter enligt integritetspolicyn