Stora visioner

Det har vi på Getonnet, och vi hoppas det syns på oss och i vårt arbete! Vi är en byrå som fokuserar på att ge varje kund en skräddarsydd lösning och gör det lilla extra för att resultatet ska bli så bra som möjligt. En byrå som inte räds att växa – så länge det sker i rätt takt och våra visioner inte går förlorade någonstans på vägen.

Om byrån

Getonnet är en webbyrå med medarbetare i både Sverige och Norge. Vår operativa verksamhet äger rum i Linköping, där vi nyligen har flyttat in i vårt nya kontor på Östgötagatan 32.

Vi jobbar främst inom digital marknadsföring och webbproduktion, men vi håller även på med konventionell marknadsföring, som till exempel design och att ta fram grafiska profiler.

Vi har alla olika bakgrund, men förenas i vårt intresse kring marknadsföring, webbutveckling och affärsutveckling. Våra olikheter gör Getonnet till ett både specialiserat och mångfacetterat företag; därför är vi övertygade att vi kan hjälpa just dig att ta få rätsida på din marknadsföring.

Våra värderingar

På Getonnet strävar vi efter att:

  • Leverera kvalitativ och tydlig kommunikation

  • Vara effektiva i vår arbetsprocess

  • Bry oss om våra kunder och varandra
  • Stimulera kunskapsutveckling och lärande inom organisationen

Vårt mål är att verka uppsökande efter nya trender & tekniska framsteg, och använda dessa kunskaper i optimerande sammanhang.

Vår vision är att arbeta för teknisk utveckling och bli en ledande konsultfirma som arbetar för att optimera företags tillvaro på nätet.