Få ett prisförslag på er nya hemsida helt utan krångel

Getonnet hjälper dig att spara tid och pengar när du ska skapa en ny hemsida.

Några av de fantastiska kunder vi arbetat med

Alltid fasta priser

Slipp onödiga och dolda kostnader när ni ska skapa en ny hemsida. Vi på Getonnet ger fasta priser.

Över 400 nöjda kunder

En lång tradition av support och service. Vårt mål är långvariga relationer där vi växer tillsammans.

Snabb process

Vår unika process hjälper företag att få fler kontaktförfrågningar eller ökad försäljning.

Vårt erbjudande

Mobile first

Över 50% av all trafik idag kommer från mobila enheter

När ni beställer webbutveckling hos oss ser vi till att ni alltid får:

Vad våra kunder säger

5/5
“Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Erica Ekelund

Associate Novax

5/5
“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Linnea Stenliden

Linköpings universitet

Några av våra utvalda kundcase

Vi ger mer än bara en hemsida

Hemsidan är oftast den första kontakten mellan ert företag och era kunder. Därför behöver varje hemsida ett tydligt konvertingsmål – alltså vad du vill att dina besökare ska göra. Exempelvis lämna kontaktuppgifter eller köpa er produkt/tjänst.

En hemsida kan vara hur bra som helst, men utan en tydlig strategi och ett syfte blir investeringen sällan lönsam. Vi hjälper er driva relevant trafik till er hemsida och får besökarna att göra det ni vill – vilket resulterar i fler affärer för er.

Support

Vi erbjuder support till våra kunder så ni aldrig behöver oroa er för underhåll eller uppdateringar. Vi genomför regelbunden vidareutveckling av hemsidan och erbjuder även content för att ge en seriös och komplett digital närvaro som omvandlar besökare till leads.

WordPress

Vi har många års erfarenhet av WordPress, webbdesign och sökmotoroptimering. Vi skapar alla vår webbproduktioner i WordPress som är världens mest använda Content Management System (CMS). Är ni ute efter e-handel så har vi många exempel på tidigare kunder vi skapat med hjälp av WooCommerce.

Långsiktigt samarbete

Vi värdesätter långvariga kundrelationer och arbetar kontinuerligt med att ta hand om våra befintliga kunder. När ni lanserat er nya hemsida behåller vi kontakten så att vi kan fortsätta optimera er nätnärvaro. Vi finns här för er – både nu och i framtiden. Läs mer om vilka vi är.

Resan till en ny hemsida börjar här!

Getonnet hjälper dig att spara tid och pengar när du ska skapa en ny hemsida.

När du klickar på "Skicka" samtycker du till att Getonnet använder dina personuppgifter för att kontakta dig och hjälpa till med information. Läs vår integritetspolicy.