— Mill

Smarta värme- och inomhusklimatprodukter

Scandinavian home comfort

Vad vi levererat

  • Webbutveckling
  • Design & utveckling av webbshop
  • Kjöphjälpsguide

Projektpartner

I samarbete med Graphiq

Uppdraget

5/5

"Jag är väldigt nöjd med hela projektet! Alla som varit inblandade i projektet har varit väldigt positiva och lösningsorienterade. Tusen tack!"

Madeleine Tognetti

Mill

Webbutveckling

Vi utvecklade webbplatsen med en kombination av vår egen kod och med användning av Elementor.

Elementor gör det enkelt för kunden att själv ändra och uppdatera innehåll på hemsidan, utan hjälp av en utvecklare. Det var bland annat något som var viktigt för teamet på Mill International när de skulle starta projektet.

Utveckling av webbplats & funktioner

Webbshop

Vi designade och utvecklade även deras nya webbutik. Här var det extra viktigt att filtreringsfunktionen i webbutiken anpassades till Mills produkter. Till exempel om en produkt har WIFI-funktion eller inte, samt att varje produkt har flera varianter.

Mobilanpassad

En stor del av Mill Internationals kunder använder mobila enheter när de är inne för att läsa mer om produkter. Därför blev mobildesignen det första vi startade med när vi började utveckla hemsidan, så att vi såg till att funktionalitet och utseende bibehölls över alla ytor.

Minimalistisk, tydlig och inbjudande

Designen är inbjudande, lättnavigerad och designad med en korsstruktur som gör att användare lätt kan navigera över webbplatsen, oavsett var på webbplatsen de befinner sig.