Pris för hemsida

Vad kostar en hemsida 2022? - Pris för hemsida till företag

Priset för en hemsida kan variera ganska mycket beroende på vilka funktioner som efterfrågas och hur mycket innehåll som ska presenteras. En avancerad webbshop med många funktioner kostar mer än en enkel sida som fungerar som en presentation för ett företag. Därför har vi olika paket och tilläggstjänster, så ni kan välja de funktioner just ni behöver. Kontakta oss så berättar vi mer!

Några vanliga faktorer som påverkar ett fast pris för en hemsida

Här har vi listat några av de vanligaste faktorerna som påverkar priset vid produktion av en webbplats.

Vad kostar en hemsida

Antalet undersidor

Varje sida har olika antal undersidor som till exempel hem, tjänster, om oss, kontakta oss etc. Antalet undersidor kan variera från 3-4 stycken till över ett hundratal. Det beror helt och hållet på vilken typ av hemsida och förväntningarna er besökarmålgrupp har för just er bransch.

Webbdesign - färdig mall eller unik webbproduktion?

En färdig mall som man bara fyller i innehål drar ner produktionspriset givetvis. Här på Getonnet webbyrå gör vi endast unik webbdesign från grunden, utifrån våra kunders mål med hemsidan. Vi tror inte på färdiga mallar som passar alla företag, fråga din webbyrå när du beställer er hemsida hur designarbetet går till.

Flera språk på hemsidan

Driver ni en verksamhet där ni möter många utländska kunder? I så fall är det en bra att sidan finns tillgänglig både på svenska och engelska. Vi hjälper dig med översättning och teknisk implementering.

Avancerade unika funktioner

Letar ni efter unika funktioner för särskilda syften? Inga problem, vi fixar det! Beskriv vad för funktioner ni letar efter lite mer ingående så kan vi ge dig ett fast pris.

Fotograf

Att ha snygga bilder på din hemsida är något som gör att besökaren minns dig bättre och får en större känslomässig koppling till ditt företag. Vi rekommenderar därför riktiga bilder för att beskriva din verksamhet.

Nyhetsbrev

Genom att skicka ut nyhetsbrev kan ni fortsätta kommunicera med dina kunder och satsa på mersälj. Förutom praktiska lösningar kring insamling av mailadresser får ni även en snygg design till nyhetsbrevet.

Copywriting

Har ni svårt att hitta rätt ord för att beskriva din verksamhet? Vi kan hjälpa dig ta fram bra texter som både är eggande och lättlästa. Vi pratar med er för att få en bild av er affärsidé, sen skriver vi!

Webbshop

En webbshop är kan fungera bra både som komplement till en fysisk butik, men även som fristående verksamhet. Vi kan det tekniska och hjälper dig komma igång med din online-försäljning!

Val av hosting (webbhotell)

Hosting eller webbhotell är oftast en månadskostnad för ditt företag. Vi erbjuder snabba servrar i Sverige som minimerar laddningstiden, vilket ökar antalet konverteringar till nya affärer. Om du redan har ett webbhotell men er hemsida är långsam, kan det vara värt överväga att genomföra en flytt samtidigt som man skapar den nya hemsidan.

Resan till en ny hemsida börjar här!

Getonnet hjälper dig att spara tid och pengar när du ska skapa en ny hemsida.

När du klickar på "Skicka" samtycker du till att Getonnet använder dina personuppgifter för att kontakta dig och hjälpa till med information. Läs vår integritetspolicy.