Företagshemsida

Vi gör hemsidor till företag som ökar försäljning

Behöver ni hjälp att köpa en hemsida som leder till fler affärer?

Vi på Getonnet webbyrå hjälper er utveckla hemsidor som säljer och identifierar syftet med er närvaro på nätet.

  • Leveranstid från 2 veckor
  • Mobilanpassad & skräddarsydd design
  • Över 100 levererade hemsidor

Köpa hemsida till företag?

Det kan vara svårt att veta vad för funktioner och innehåll som behövs när man går i planerna att köpa hemsida. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er ta fram en specifikation på vad ni egentligen behöver, så att onödiga delar kan skalas bort. Resultatet blir en egen hemsida som är skräddarsydd efter dina behov. Efter lansering erbjuder vi även fortsatt utveckling, drift och support, så att ni kan göra det ni är bäst på.

Mobilanpassad hemsida

En hemsida som är framtidssäkrad

  • Responsiv design

När det är dags att skapa hemsida till ert företag är det viktigt att webbplatsen ser bra ut från alla enheter, våra hemsidor ser fantastiska ut även på mobiler och surfplattor.

  • Webbplats byggd efter era krav

Med vår långa erfarenhet med liknande företag som ditt, tillsammas med era önskemål skapar vi en webplats som konverterar till affärer.

Självklart är det enkelt att vidareutveckla och att uppdatera våra hemsidor i framtiden, vi skapar alltid framtidssäkrade webbplatser!

Köpa hemsida till företag
hemsida webbyrå

Ökad försäljning

En hemsida utan trafik genererar inga pengar

  • Sökmotoroptimering

Vi genomför en sökordsanalys för just din bransch och optimerar sidan med relvanta söktermer & innehåll, byggd på rätt sätt och kod som ger sökmotorerna det de vill ha. Stora delar av SEO syns inte på ytan som te.x korrekta headertaggar, alt. texter till bilder, interna och externa länkar för att nämna några.

  • Google Ads

I kombination med en helt ny hemsida som är optimerad för att konvertera nya affärer, är det ett perfekt tillfälle att dra igång en Google Ads kampanj. Vi har lång erfarenhet av digital annonsering där man svart på vitt kan se resultat.

Support

Vi erbjuder support till våra kunder så ni aldrig behöver oroa er för underhåll eller uppdateringar. Vi genomför regelbunden vidareutveckling av hemsidan och erbjuder även content för att ge en seriös och komplett digital närvaro som omvandlar besökare till leads.

Hosting

För att kunna erbjuda dina besökare den ultimata användarupplevelsen är det viktigt att hemsidan laddar snabbt. Vi har partnerskap hos erkända hostingleverantörer med snabba servrar. Vi utför regelbundna backups av hemsidan och uppdateringar av mjukvaran.

WordPress & webbutveckling

Vi har många års erfarenhet av WordPress, webbdesign och sökmotoroptimering. Vi skapar alla våra webbproduktioner i WordPress som är världens mest använda Content Management System (CMS). Är ni ute efter e-handel så har vi många exempel på tidigare kunder vi skapat med hjälp av WooCommerce. 

Mobile first

Över 50% av all trafik idag kommer från mobila enheter

mobilanpassad hemsida

När ni beställer webbutveckling hos oss ser vi till att ni alltid får:

  • Responsiv design
  • Optimerad för alla mobila enheter

Vad våra kunder säger

5/5
5/5

Kontakta oss

Vill ni prata om en idé med oss?

Skriv några rader och skicka till oss, eller slå en signal. Vi kollar vår mail hela tiden, till och med när vi är på middag.