Dags att köpa hemsida till företaget som ökar er försäljning?

Behöver ni hjälp att skapa en hemsida som leder till fler affärer?

Inga problem! Vi på Getonnet webbyrå hjälper er utveckla hemsidor som säljer och identifierar syftet med er närvaro på nätet.

Några av de fantastiska kunder vi arbetat med

Alltid fasta priser

Slipp onödiga och dolda kostnader när ni ska skapa en ny hemsida. Vi på Getonnet ger fasta priser.

Över 400 nöjda kunder

En lång tradition av support och service. Vårt mål är långvariga relationer där vi växer tillsammans.

Snabb process

Vår unika process hjälper företag att få fler kontaktförfrågningar eller ökad försäljning.

Köpa hemsida till företag

Det kan vara svårt att veta vad för funktioner och innehåll som behövs när man går i planerna att köpa hemsida. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er ta fram en specifikation på vad ni egentligen behöver, så att onödiga delar kan skalas bort. Resultatet blir en egen hemsida som är skräddarsydd efter dina behov. Efter lansering erbjuder vi även fortsatt utveckling, drift och support, så att ni kan göra det ni är bäst på.

En hemsida som är framtidssäkrad

En hemsida utan trafik genererar inga pengar

Support

Vi erbjuder support till våra kunder så ni aldrig behöver oroa er för underhåll eller uppdateringar. Vi genomför regelbunden vidareutveckling av hemsidan och erbjuder även content för att ge en seriös och komplett digital närvaro som omvandlar besökare till leads.

Hosting

För att kunna erbjuda dina besökare den ultimata användarupplevelsen är det viktigt att hemsidan laddar snabbt. Vi har partnerskap hos erkända hostingleverantörer med snabba servrar. Vi utför regelbundna backups av hemsidan och uppdateringar av mjukvaran.

WordPress & webbutveckling

Vi har många års erfarenhet av WordPress, webbdesign och sökmotoroptimering. Vi skapar alla våra webbproduktioner i WordPress som är världens mest använda Content Management System (CMS). Är ni ute efter e-handel så har vi många exempel på tidigare kunder vi skapat med hjälp av WooCommerce.

Mobile first

Över 50% av all trafik idag kommer från mobila enheter

När ni beställer webbutveckling hos oss ser vi till att ni alltid får:

Vad våra kunder säger

5/5
“Snabba svar via mail och telefon, och en lyhördhet inför våra önskemål ledde fram till en mycket lyckad slutprodukt. Vi är mycket nöjda att vi anlitade Getonnet till att utveckla vår nya webbsida.”

Erica Ekelund

Associate Novax

5/5
“Att arbeta med teamet från Getonnet är både lätt och tryggt. De är kompetenta, lyhörda och levererade precis det vi önskade – ett riktigt professionellt resultat!”

Linnea Stenliden

Linköpings universitet

Några av våra utvalda kundcase

Resan till en ny hemsida börjar här!

Getonnet hjälper dig att spara tid och pengar när du ska skapa en ny hemsida.

När du klickar på "Skicka" samtycker du till att Getonnet använder dina personuppgifter för att kontakta dig och hjälpa till med information. Läs vår integritetspolicy.